Day in the life

Info + PRIJZEN

Als moeder denk ik regelmatig: “Ahh hier moet ik een foto van maken. Kijk nou hoe lief ze aan het spelen zijn."
Je kind(eren) komen spontaan met je stoeien. Je bent intens aan het genieten. En voor je het weet is het moment voorbij. En eerlijk, over een paar weken ben je precies dit gevoel, alweer vergeten. 

Hoe fijn zou het zijn als je al deze “kleine-grote” momenten zou vangen op beeld? Terug kijken naar die kleine handjes die samen met jou cake aan het bakken zijn. Een trip naar de speeltuin. Of misschien wel een bezoek aan opa en oma. 


Deze momenten wil ik met liefde voor jullie vastleggen. Als moeder weet ik namelijk hoe waardevol ze zijn. Zie me als een “vlieg op de muur” en nee niet die irritante bromvlieg ;). De vlieg die er is maar ook weer niet.

Tijdens een day in the life moment hoeven jullie niet naar mij te komen. Ik kom namelijk naar jullie toe. Jij met je gezin in jullie natuurlijke habitat. De plek waar je thuis bent en zoveel mooie herinneringen gemaakt worden. En nadat ik letterlijk een dag in jullie leven heb vastgelegd, zijn er weer heel veel prachtige herinneringen bijgekomen die dit keer ook echt tastbaar gemaakt zijn. Om deze herinneringen een eigen plekje te geven, ontvangen jullie een prachtig koffietafel album. Vol kleine momenten, waar je met een groots gevoel op terug kunt kijken.

Iedere dag met jouw gezin voelt als een groot avontuur

Gewoon hoe het echt is. Nu vastgelegd, als herinnering voor de rest van jullie leven.

Het resultaat is echt mega waardevol. Wie weet waar we over 20 jaar wonen en wat we dan doen. Hoe mooi is het dan om nog eens deze foto’s met elkaar door te kijken en aan de kinderen te laten zien waar wij woonden, wat we deden en wat ons vormde als gezin. Ik vind foto’s op een mooie plek ook echt fantastisch om te hebben, maar dit zijn foto’s met een verhaal, ons verhaal en dat verhaal heeft Brechje geweldig vastgelegd!

- Ninja Klein Koerkamp

"Het is zó WAARDEVOL om juist ook deze foto's te hebben."

Alle kleine- grote momenten van jullie leven fotografeer ik met liefde.

Volg me op Instagram

Menu

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Zelf ben ik mama van 2 en ben ik dol op mijn gezin: iedere dag voelt als een klein avontuur met mijn twee jongens. Mijn passie voor het vastleggen van deze verhalen is daarom groot en ik wil voor jouw gezin die kleine momentjes vastleggen, waarvan ik weet hoeveel ze over een paar jaar zullen betekenen.

"Weet je nog, hoe we altijd in ons vorige huis..." Al die kleine dingen die jullie maakt tot wie jullie zijn als gezin. Op de foto. Zodat je bij het ophalen van die 'weet je nog'-jes er foto's bij hebt.

Ben je net zo enthousiast als ik? Dan maak ik graag kennis met je! Tot snel!

Investering van 599,-
~ 3-4 uur fotografie 
~ Bij jullie thuis, in en rondom het huis. Daar waar jullie avontuur zich afspeelt.
~ minimaal 85 hoge resolutie beelden die jullie authentieke verhaal vertellen
~ Vragenlijst vooraf om er zeker van te zijn "DE" momenten te vangen die voor jullie belangrijk zijn
~ Luxe album van 20x20 met al jullie favorieten foto's om mee te pronken!
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf. Beek en Donk

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ We kunnen de shoot bij jullie in huis starten om bijv. jullie rituelen te vangen. Maar er is ook zeker tijd om even naar buiten gaan. Jullie leiden en ik leg met liefde alle gebeurtenissen vast.

~ Bij ziekte of onvoorziene situaties wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 4 weken geleverd.

~ Jullie favorieten worden afgedruk in een luxe album welke te upgraden is.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Day in the life