Hi lieve jij,

Over

                                                                                                           
Dit is geen verrassing: mijn naam is Brechje, moeder en gepassioneerd fotograaf. Hoe ik het leven zie? Als een groot avontuur. En als je het mij vraagt is ieder avontuur er een om vastgelegd te worden. Zodat jij of je dierbaren dit moment voor altijd met zich meedragen!

Benieuwd hoe mijn fotografie avontuur echt begonnen is?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website

Het vastleggen van emotie is iets wat altijd mijn aandacht getrokken heeft. De echte waarde van foto’s is pas tot me doorgedrongen op het moment dat ik kinderen kreeg. Super cliché; maar de tijd gaat gewoon snel. Te snel wat mij betreft. Je maakt zoveel nieuwe herinneringen dat je momenten vergeet of gewoon niet bewust meemaakt.

Bij mijn tweede kindje heeft een geboortefotograaf de bevalling vastgelegd. Dankzij haar kan ik me bijna ieder detail nog steeds herinneren. Of beter gezegd: ik kan het op elk moment weer herbeleven. Dat is zo waardevol, dat gun ik iedereen. En het hoeven niet altijd levens veranderende gebeurtenissen te zijn. Een klein kusje op je neus of kleine handjes in jouw grote hand hebben net zoveel impact. Het zijn momenten die we vaak voor lief nemen of vanzelfsprekend vinden, maar ze vervagen waar je bij staat. Quality time met mijn gezin vind ik erg belangrijk. En als het kan leg het liefst alles vast. Dit zou ik ook graag andere laten ervaren. Samen in het moment. Even stil staan bij je prachtige gezin of die ene bijzondere dag. Met mijn foto’s wil ik je mee terugnemen naar dat moment zodat je het voor altijd kunt koesteren.

Mijn verhaal

MOMENTEN WAARVAN JE DENKT  ZE NOOIT
te VERGETEN, VERVAGEN TOCH.

" Een zorgeloos moment creëren, waarin jij samen met je dierbare oprecht jezelf kunt zijn. "

Mijn wens voor jou

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Volg me op Instagram

Menu